Yeni Başlayan Öğrenciler İçin Oryantasyon Etkinliği

 

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (KODAM) ev sahipliğinde, Orta Doğu ve Göç Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programı'na yeni katılan öğrencilere yönelik bir Oryantasyon ve Tanışma etkinliği gerçekleştirildi. 

Etkinliğe, KODAM müdürü ve Orta Doğu ve Göç Araştırmaları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim EFE ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdinç GÜLCÜ de katılım sağladı. 

 

 


 


Kilis 7 Aralık Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (KODAM) ev sahipliğinde, Orta Doğu ve Göç Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programı'na yeni katılan öğrencilere yönelik bir Oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. 
Etkinliğe, KODAM müdürü ve Orta Doğu ve Göç Araştırmaları Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim EFE ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdinç GÜLCÜ de katılım sağladı.Kilis 7 Aralık Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (KODAM) ev sahipliğinde, Orta Doğu ve Göç Araştırmaları Tezli Yüksek Lisans Programı'na yeni katılan öğrencilere yönelik bir Oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024